Известие

Collapse
No announcement yet.

Куплунг диагностика на 146 ТS 99г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Куплунг диагностика на 146 ТS 99г.

Интересувам се ако може някой да ми разясни кой куплунг се използва за диагностика и как са му изводите.
    Защото видях в Autodata дават един под жабката, но такъв не намерих а този при двигателя не му знам изводите , освен масата.
    Благодаря предварително.

Re: Куплунг диагностика на 146 ТS 99г.

Първоначално публикувано от ZZR
    Интересувам се ако може някой да ми разясни кой куплунг се използва за диагностика и как са му изводите.
    Защото видях в Autodata дават един под жабката, но такъв не намерих а този при двигателя не му знам изводите , освен масата.
    Благодаря предварително.
    Ако не се лъжа този не е точно под жабката а леко в ляво .. там дето е духалката за краката .. аз на един фр там го намерих ..

поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Comment

ако ще правиш диагностика на мотора е този под жабката
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

А този при двигателя , който е срещу шофьорското място някой знае ли какви са му изводите?

Comment

този под ябката е за аирбаг,отпред на капачките на макферсоните имаш едва единият е за абс другият за двг
          аз правих скоро и сам 100 процента сигурен че са така
          ако няма кои да ти напради диагностилата пиши и ще ти я направя
          145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

mirgka.Ето това е точен отговор.А не ( ами под жабката е )На 145/146 е под капака на десния макферсон или централно от- към прозореца,в зависимост от модела и кубатурата.

Comment

Ето изводите на куплунга, извод 2 (черен) е масата, а извод 3 (червено с бяло) е K-линията.
              Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

Мерси за отговора!

Comment

[quote="mirqka"]този под ябката е за аирбаг,отпред на капачките на макферсоните имаш едва единият е за абс другият за двг колега тук маи се различават малко колите е то моята е 97г де и тук където казваш че са за абс и двг при мен са за абс и климатроник/климатик за за двг е малко по в ляво от казанчето за хидрявликата
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                  www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Working...
                  X